03 Jun
03Jun

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτησή μας και ανέστειλε την εκτέλεση προηγούμενης απόφασής του!


⚖️ 🏛️ Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτησή μας και ανέστειλε την εκτέλεση προηγούμενης απόφασής του, με την οποία είχε επιβληθεί σε εντολέα μας ποινή φυλάκισης πέντε  (5)  μηνών, μετατραπείσα σε χρηματική, για το αδίκημα της κλοπής.


📝 Η αναστολή εκτέλεσης εδόθη υπό τον όρο της συνέχισης της παρακολούθησης θεραπευτικού προγράμματος απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ και μέχρι την ολοκλήρωσή του δεχόμενο το Δικαστήριο ότι η κλοπή συνδέεται αιτιωδώς με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.


Με τον τρόπο αυτό,

✅ απετράπη ο κίνδυνος να συλληφθεί ο εν λόγω εντολέας μας 

✅ και να οδηγηθεί στη φυλακή προς έκτιση της ποινής του!!



🤔 Αντιμετωπίζετε και εσείς υποθέσεις Ποινικού Δικαίου..;


📞 Καλέστε μας  στο  6977424779   για να διευθετήσετε τα νομικά σας ζητήματα.


💼 Εμπιστευτείτε το δικηγορικό μας γραφείο για τις υποθέσεις σας σχετικά με Ναρκωτικά και Ποινικό Δίκαιο. Ο δικηγόρος Χρήστος Μ. Τερζίδης, διδάκτωρ Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο αντικείμενο των ναρκωτικών και μέλος της ομάδας δικηγόρων του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδικεύεται σε υποθέσεις που αφορούν όλο το φάσμα του Ποινικού Δικαίου.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.