12 Sep
12Sep


  • Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης  δέχτηκε τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς μου και έκρινε ατιμώρητο (αθώο) εντολέα μου για το αδίκημα της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών για προσωπική του χρήση!!


  • Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη του εντολέα μου, κατηγορουμένου για το  αδίκημα της κλοπής, με αποτέλεσμα να μην υφίσταται  για το υπόλοιπο του βίου του ουδεμία συνέπεια από την προαναφερόμενη απόφαση!


  • Το Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης δέχτηκε τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς μου και  έκρινε  ότι  ο  ανήλικος  κατηγορούμενος  εντολέας  μου  δεν τέλεσε (αθώος) την πράξη της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών για προσωπική του χρήση!!


  • Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης  δέχτηκε τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς μου και έκρινε αθώο εντολέα μου για το αδίκημα της οπλοφορίας!!


  • Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης  έκανε δεκτή την αίτησή μου και ανέστειλε την εκτέλεση ποινής φυλάκισης 8 μηνών, που επιβλήθηκε σε εντολέα μας. Η αναστολή εκτέλεσης εδόθη υπό τον όρο της συνέχισης της παρακολούθησης θεραπευτικού προγράμματος απεξάρτησης του  ΚΕΘΕΑ και μέχρι την ολοκλήρωσή του. Με τον τρόπο αυτό απετράπη ο κίνδυνος να συλληφθεί ο προαναφερόμενος  εντολέας μου  και να οδηγηθεί στη φυλακή προς έκτιση της ποινής του!!


  • Το Συμβούλιο Φυλακών Λάρισας δέχτηκε  την αίτησή μου περί μεταγωγής εντολέα μου- κρατούμενου από το Κατάστημα Κράτησης Λάρισας στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσει θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ  ,το οποίο λειτουργεί εκεί!!


Α Π Ο Φ Υ Λ Α Κ Ι Σ Η

  • Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης,δεχόμενο αίτησή μου,αποφυλάκισε τον εντολέα μου με τον όρο της παρακολούθησης Θεραπευτικού Προγράμματος Απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ


Α Θ Ω Ω Σ Η

  • Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης κήρυξε αθώο τον εντολέα μου για το αδίκημα της παραβίασης των περιοριστικών όρων διαμονής.
Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.